Наполи – Болоня 29 декември bet365

Двубоят Наполи – Болоня от  Серия А на Италия ще се проведе на 29 декември (събота) от 19:00 часаНаполи увеличи разликата си до горната част на класирането до девет точки. Може ли отбора на Карло Анчелоти да се реваншира и да вземе три точки сега?

Коефициентът за победа на Наполи е 1.25.  Равенството в мача е оценено с 6.00.  Коефициентът за победа на Болоня  е 11.00. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Наполи – Болоня: Статистика Н2Н

Болоня не е побеждавал в последните си 4 срещи.
Калиду Кулибали има повече жълти картони (5) от всеки друг играч на Наполи. Артеро Калабрези е с 6 за Болоня.
Болоня нямат победа в последните си 19 мача като гост.

Наполи – Болоня: Прогноза

Мъжете на Карло Анчелоти се гордеят с второто най-добро нападение в домакинските мачове този сезон. Те вкараха 20 гола по време на поредица от седем победи и две равенства в девет мача у дома в този сезон на Серия А. Те също така притежават най-добрия защитен рекорд в домакинските мачове само с четири гола в 9 мача на Сан Паоло.

Наполи -1.5 хендикап
Наполи да поддържа чист лист

Официални спонсори на Серия А са: Nike, TIM, Panini.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна И26гра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG