Наполи – Генк вторник 10 Декември

Двубоят между Наполи – Генк ще се проведе на 10 Декември (вторник) от 19:55 часа в среща от УЕФА Шампионска лига. Мястото на Наполи в последните 16 не е гарантирано, но хората на Карло Анчелоти вероятно ще се чувстват уверени преди този финален мач, мач, който е срещу най-слабия отбор в групата.

Коефициентът за победа на Наполи е 1.16Равенството в сблъсъка е оценено на 7.50. Коефициентът за победа на Генк е 17.00Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Наполи – Генк: Двубой Статистика

Наполи не е побеждавал в последните си 9 срещи.
Дрис Мартенс е голмайстора на Наполи с 4 гола. Мбвана Самата има 3 гола за Генк.
Наполи са в серия от 4 поредни домакински срещи без победа.

Наполи – Генк: Прогноза

Играчите на „Точен резултат“ могат да изпробват победа за домакините. Наполи ще се стреми да поддържа нещата, докато те имат средно по 1,4 гола за мач, така че солидната, но в крайна сметка победа с малко точки за домакините се оказва правилният залог в мача.bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Шампионска Лига само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Champions League УЕФА Шампионска лига можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com