Наполи – Залцбург вторник 05 Ноември

Двубоят между Наполи – Залцбург ще се проведе на 05 Ноември (вторник) от 22:00 часа в среща от УЕФА Шампионска лига. Наполи са във фантастична позиция в групата си в Шампионската лига, но последните им 16 надежди най-вероятно ще почиват по време на този сблъсък.

Коефициентът за победа на Наполи е 1.85Равенството в сблъсъка е оценено на 4.20. Коефициентът за победа на Залцбург е 3.75Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Наполи – Залцбург: Двубой Статистика

Дрис Мартенс е голмайстора на Наполи с 3 гола. Ерлинг Халанд има 6 гола за Salzburg.
Salzburg са в победна серия от 3 мача.

Наполи – Залцбург: Прогноза

В тази група подкрепяме и друг трилър за австрийската страна. Ние подкрепяме Наполи да повтори победата си в този сблъсък, като двете поражения на Залцбург в тази група дойдоха с един гол. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Шампионска Лига само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Champions League УЕФА Шампионска лига можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com