Наполи – Киево 08 април

Двубоят между Наполи – Киево  ще се проведе на 8  април (неделя) от 16:00 часа в среща от Серия А на Италия.  Наполи са недоволни от последните си срещи в Серия А срещу Киево (W5 D1), включително и безголовото равенство в обратния мач.

Коефициентът за победа на Наполи е 1.16. Равенството в сблъсъка е оценено на 7.50. Коефициентът за победа на  Киево е 17.0Вижте ТВ Програма за мача тук.

Наполи – Киево : Статитика Н2Н

  • Киево са взели четири точки от последните си два мача – последният път, когато останаха непобедени в три последователни мача, беше през ноември.
  • Киево са допуснали голове в последните си 14 мача за Серия А – в момента е най-продължителната им поредица без чист лист в състезанието.
  • Наполи отбеляза 11 гола от ъглови ситуации, докато Киево вкара 10 от ъглите (само Кротоне има по-лоша статистика).
  • Роберто Инглеси не успя да вкара в последните си четири мача с Серия А срещу Наполи (тези мачове завършиха с равенство и три загуби за Киево).

Прогноза

Джорджино и Раул Албиол имат забрани да играят за Наполи  и тренжора Сари ще трябва да запълни тези дупки.

Наполи да спечели и под 3,5 гола

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Серия А са валидни за промоцията на google search bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо новини и футболни топ събития от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Забавлявайте се с над 10,000 екипа от цял свят:Арсенал, Манчестър Юнайтед, Ман Сити, Челси, Ливърпул, Тотнъм, Реал Мадрид, Барселона. Милан, Ювентус, Пари Сен Жермен, Байерн Мюнхен, Борусия Дортмунд. Галатасарай, Бостън Селтикс, Лос Анджелис Лейкърс и др.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com