Наполи – Лацио 20 януари bet365

Двубоят Наполи – Лацио от  Серия А на Италия ще се проведе на 20 януари (неделя) от 21:30 часаДербито ще се играе на стадион Сан Паоло, където Наполи е домакин на Лацио. И двата отбора ще влязат в мача с доверие, след като победиха в съответните си двубои в Coppa Italia. 

Коефициентът за победа на Наполи  е 1.90.  Равенството в мача е оценено с 3.60.  Коефициентът за победа на Лацио  е 4.00. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Наполи – Лацио: Статистика Н2Н

Лацио не е побеждавал в последните си 4 мача срещу Наполи.
Аркадиус Милик е голмайстора на Наполи с 10 гола. Чиро Имобиле има 10 гола за Лацио.
Като домакин, Наполи не е губил от Лацио в последните 3 срещи помежду им.

Наполи – Лацио: Прогноза

Според нас домакините са ясни фаворити заради традицията H2H и тяхната превъзходна форма на стадион Сан Паоло в този сезон от Серия А. Анчелоти спечелиха осем и изравниха два от десетте домакински мача през този сезон (23-6 голова разлика).

Partinopei победи  срещу Sassuolo с 2-0 преди седем дни с голове от Arkadiusz Milik и Fabian Ruiz. Мъжете на Карло Анчелоти се радват на добра форма през декември. Те спечелиха пет от шестте мача в лигата. Но все още са девет точки от шампионите и лидерите Ювентус на върха на класирането.

Лацио спечели три и изравни един от последните четири мача във всички състезания, но те се възползваха от по-лесния график, който включваше мачове с отбори като Каляри, Болоня и Новара. Победата за домакините си заслужава да бъде подкрепена.

Наполи да спечели
Наполи да поддържа чист лист

Официални спонсори на Серия А са: Nike, TIM, Panini.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна И26гра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG