Наполи победи Ливърпул с 2:0

Наполи победи Ливърпул с 2:0 на старта на груповата фаза на Шампионската лига. В среща от група Е на турнира тимът на Карло Анчелоти стигна до успеха с две попадения в края. Дрис Мертенс откри резултата в 82-ата минута от дузпа, а влезлият като резерва Фернандо Йоренте се разписа в 92-ата след грешка на Ван Дайк.

Двата отбора започнаха с мисъл за атаката, но и без да рискуват прекалено много. Мърсисайдци стояха далеч по-добре от мача в Неапол през миналия сезон, когато италианците имаха сериозно предимство. В осмата минута Ървинг Лозано прати топката в мрежата зад Адриан, но попадението

не бе зачетено, тъй като мексиканецът бе в засада. Преди това вратарят на гостите се намеси два пъти поред след удари на Фабиан Руис.

Кулибали и Ван Дайк на няколко пъти показаха, че са сред най-добрите защитници в света след добри намеси. В 21-ата минута Мане се оказа на отлична позиция след подаване на Хендерсън и стреля от въздуха. Мерет направи добро спасяване, но и ударът не го затрудни много. Малко по-късно Салах преодоля Кулибали, но не успя да стреля, топката стигна до Мане, а той я насочи към Милнър. Изстрелът на опитния халф бе неточен, като топката мина над вратата.

Последваха по-силни минути за Наполи, но без чисти положения. Италианците организираха няколко по-добри атаки, но в крайна сметка защитата на гостите се справяше, макар и на моменти да бе поставяна под натиск. С наближаването на края на първото полувреме темпото спадна и двата отбора изчакваха грешка на съперника. В самия край на първата част Ливърпул стигна до две положения. Първо Мане изведе Милнър, но той не успя да намери Салах на далечната греда.

Секунди по-късно удар с глава на Фирмино мина близо до лявата греда на Мерет.

Отборът на Юрген Клоп започна добре второто полувреме, но по-сериозните положения бяха пред вратата на мърсисайдци. В 49-ата минута Адриан направи фантастично спасяване след удар на Мертенс. Марио Руи намери великолепно белгиеца, който стреля от въздуха, но вратарят на гостите успя да отрази изстрела.

След минути, в които играта бе по-накъсана, грешка на Манолас можеше да доведе до попадение. Гръцкият бранител не успя да изчисти, а изведе Салах на добра позиция. Египтянинът стреля отлично по диагонала, но Алекс Мерет спаси по прекрасен начин. През втората част положенията бяха рядкост, но нещата се промениха към края.

В 82-ата минута Кайехон навлезе в наказателното поле и след съприкосновение с Робъртсън падна в наказателното поле. Съдията отсъди дузпа, а Мертенс откри резултата от бялата точка. Ливърпул се изнесе в предни позиции в търсене на изравняване, но домакините се бранеха отлично. Грешка на Ван Дайк пък доведе до второ попадение за италианците. Топката се озова в Йоренте и той преодоля Адриан за 2:0.

Всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.