Наполи – Шахтьор Донецк вторник, 21 Ноември

Двубоят между Наполи – Шахтьор Донецк ще се проведе на 21 ноември (вторник) от 21:45 часа в среща от УЕФА Шампионска лига. Наполи се намират на тесно място в останалите две срещи на Шампионската лига. Те искат да се класират за нокаут фазата, като се започне от сблъсъка със Шахтьор Донецк във вторник.

Коефициентът за победа на Наполи е 1.44Равенството в сблъсъка е оценено на 5.25. Залози за това Шахтьор Донецк да победят се приемат със ставка 7.00.

Наполи – Шахтьор Донецк: Двубой Статистика

Обратната среща от Шампионска лига е единствената среща между двете страни.

Наполи може да се похвали със силен удар срещу клуб от Украйна, тъй като те не са победени в три мача със 2 победи и 1 равенство.

Шахтьор Донецк има слаб рекорд срещу италианските клубове, след като загуби 12 от 19 мача, 5 победи и 2 равенства. Отличният рекорд отново е 1 победа от 9-те си гостувания в Италия, 2 равенства и 6 загуби.

Наполи – Шахтьор Донецк: Прогноза

Наполи има слабо предимство, тъй като те победиха двойката на „Ман Сити“, а крайната игра на Шахтър е срещу отбора на Висшата лига. Ето защо, украинците ще търсят да избегнат поражение тук. Но домашната форма на Неапол във всички състезания предполага, че те ще бъдат доста уверени, за да получат положителния резултат тук.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове от УЕФА. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365 ВХОД. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFAUEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG