Насионал – Гимараеш петък, 31 март

Двубоят от Примейра Лига на Португалия между Насионал (като домакини) и Гимараеш ще се проведе на 31 март (петък) от 23:00ч българско време.

Ставката затова Насионал да спечели двубоя е 3.6, а вероятността да завършат наравно е оценена на 3.1. Залози затова Гимараеш да се радва на победата се приемат с коефициент 2.15.
Футболистите на Педро Мартинс ще пътуват до Фуншал да играят с изпадналите на дъното Насионал в един от началните мачове от 27-ия кръг на състезанието.

Насионал

Сръбският мениджър Предраг имаше лоша кампания, след поемането на контрола над Насионал през декември миналата година.

Екипът не подобри играта си. Тъй като в интерес на истината, Насионал реализира не повече от една-единствена цел в последните пет мача. Това е причината те в момента да са на дъното на класиранете в Примейра Лига.

Витория Гимараеш

Гостите не разполагат с такива проблеми главно благодарение на Муса Марега, който е в отлична форма от самото начало на състезанието.

Насионал срещу Витория Гимараеш: Двубой

Интересното е, че Насионал води в преките двубои до момента с две победи, но те най-вероятно ще бъдат ограничи до една единствена победа предимство за тях, след мача в петък.

Насионал срещу Витория Гимараеш: Прогнози

Гостите са в много по-добра форма и ние нямаме друг избор, освен да чаложим те да вземет трите точки в петък.

Нека Ви напомним, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Достъпни са и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG

Save