Насионал Де Футбол – Сол де Америка 15 Август

Двубоят между Насионал Де Футбол – Сол де Америка ще се проведе на 15 август (сряда) от 03:45 часа след полунощ в среща от Купа Судамерикана. Вторият кръг на Copa Sudamericana в сряда, приветства уругвайските национали, които водят битка с Парагвайците Sol de America.

Коефициентът за победа на Насионал Де Футбол е 1.40Равенството в сблъсъка е оценено на 4.20. Коефициентът за победа на Сол де Америка е 9.00Вижте ТВ Програма за мача тук.Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Насионал Де Футбол – Сол де Америка: Двубой Статистика

Първият мач миналата седмица беше първата среща между страните.

Насионал Де Футбол – Сол де Америка: Прогноза

Nacional спечелиха 4 поредни мача, като отбелязаха средно 2,5 гола на мач.
Насионал спечели 9 от последните си 10 домакински мача, отбелязвайки най-малко два пъти.
Сол де Америка получи средно по 1,6 гола в последните си 5 мача.
Сол де Америка са допуснали поне два пъти в 6 от последните си 8 мача.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Купа Судамерикана са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове от УЕФА. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365 ВХОД. Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни мачове от всички краища на света с bet365 Livescore. Основни спонсори на събитието са: Bridgestone, DHL, Toyota.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG