Наставникът на Лацио Индзаги: Рома е фаворит

Наставникът на Лацио Индзаги засипа с похвали „вълците“ в навечерието на първия епизод от римското дерби за Купата.

Симоне Индаги определи Рома за фаворит с 1/2-финалния дуел за Купата на Италия срещу неговия Лацио. Двата тима от „Вечния град“ застават един срещу друг в сряда от 21:45 часа българско време, а реваншът е на 5-ти април.

Залози за победа на Рома се приемат при коефициент от 2.30. Шансовете на Лацио да се класира на финала са оценени на 2.25.

Симоне Индзаги е респектиран от класата на отбора на Лучано Спалети и се готви за два много трудни сблъсъка с „вълците“. Той счита Рома за фаворит, но в същото време таи надежди за краен успех на своя тим.

„Ще опитаме да играем нашата си игра, знаейки че сега имаме на разположение поне 180 минути. Трябва да бъдем концентрирани, а ще има и втори мач. Имаме важен двубой, в който Рома е фаворит. Аз обаче имам страхотно доверие в отбора. Не случайно сме на 1/2-финал. Имахме 6-7 страхотни месеца и това е нашата отплата“, каза Индзаги.

Рома е в серия от четири поредни победи над Лацио във всички турнири. „Орлите“ нямат загуба в 10 от последните си 11 срещи за Купата на Италия (6.00 за трофей на Индзаги и компания).

Не забравяйте, че ако срещата Лацио-Рома завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат, Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Важат Условия.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.