Нашвил Предатърс посреща Чикаго

„Хищниците“ откриват сметката си в новия сезон със сблъсък срещу състава на „черните ястреби“. Нашвил Предатърс приема Чикаго Блекхоукс в събота рано сутринта българско време в среща от редовния сезон на НХЛ. Предатърс записа две победи и три поражение срещу Блекхоукс през миналата кампания.

Залози за успех на Нашвил се приемат при коефициент от 1.80. Шансовете за победа на Чикаго са оценени на 2.05. Хендикап коефициентът (+1.5) за отбора на гостите е 1.35.

Нашвил Предатърс не успя да стигне финала в Западната конференция през миналия сезон, отстъпвайки с 3-4 победи на Сан Хосе Шаркс. Преди това „хищниците“ записаха 23 победи в 41 мача у дома през редовния сезон.

Предатърс подсили и без това „желязната“ си защита с привличането на Пи Кей Събан от Монреал Канейдиънс през лятото. Той се присъединява към отбранителна линия, в която са вече имена като Роман Джоси, Матиас Екхолм и Райън Елис.

Чикаго Блекхоукс направи фалстарт на новата кампания, отстъпвайки на Сейнт Луис Блус с 2-5 у дома в сряда. „Черните ястреби“ имаха положителен баланс от 21-20 от мачовете си навън през миналия редовен сезон.

Бранителят Никлас Хялмарсон се завръща в състава на Чикаго, след като пропусна срещата с Блус заради наказание. Нападателят Мариан Хоса ще търси своя гол номер 500 в НХЛ в предстоящия двубой.

Не забравяйте, че може да спечелите още 50% за множествен залог преди мач за срещи от НХЛ с офертата на bet365 Парлей Бонус. Важат Условия.

Вижте всички залози и прогнози за Хокей на лед само по bet365.

Следете всички наши експертни анализи,прогнози и предложения за залози с коефициентите на най- предпочитания букмейкър bet365. Бъдете информирани и не пропускайте новини или  събития на живо с нашата Фейсбук страница.

Нека Ви напомним, че всички страхотни пазари, за които bet365 предлагат достъп, можете да гледате и пряко на Вашия iPhone, iPad или Android. Това  включва футбол, тенис, баскетбол, крикет, дартс, снукър и скуош. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Още по-лесно е с новото приложение на Bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития във Facebook. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лигаMondial 2018, Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.