Нашвил Предатърс – Уинипег Джетс 21 Ноември

Двубоят между Нашвил Предатърс – Уинипег Джетс ще се проведе на 21 ноември (вторник) от 03:05 часа след полунощ наше време в двубой от редовната кампанията в НХЛ. През последния сезон съперниците си размениха по две домакински победи.

Коефициентът за успех на Нашвил е 1.71, а ставката затова Уинипег да завърши като победител е 2.20. Вероятността домакините да спечелят с два гола разлика в резултата е оценена със стойност 6.50.

Нашвил Предатърс е пети в Западната конференция с баланс 11-8, включително 6-2 в своята крепост. „Хищниците“ надхитриха Колорадо Аваланш с 5-2 шайби в петък и излизат за четвъртия си последователен успех у дома.

Филип Форсберг е номер едно по точки при домакините (20), като се открои с гол и пет асистенции в изминалите четири мача. Крилото Виктор Арвидсон завърши с точка/и шест пъти в предните седем сблъсъка (5 гола и 3 асистенции).

Уинипег Джетс започва серия от четири поредни гостувания, като далеч от дома тимът има пет победи и четири загуби до този момент. „Джетовете“ са втори на Запад с показатели 12-7, а в последния си мач покосиха Ню Джърси Девилс с 5-2 за четвъртия си последователен триумф в първенството.

Опитният бранител Тоби Енстром е извън строя заради контузия, която получи срещу Девилс. Патрик Лейн се радва на серия от осем срещи с точка в актива си (6 гола и 3 асистенции), а Марк Шейфел има 16 пункта в последните 10 двубоя. Капитанът Блейк Уийлър е най-резултатен с 25 точки, но вече в шест поредни мача не е покачвал актива си.

Оферта bet365 информира, че може да спечелите още 50% за множествен залог преди мач за срещи от НХЛ с офертата на bet365 Парлей Бонус. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте На Живо мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Хокей на лед само по bet365.

Разнообразни спортове с extra bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login. Насладете се на много спортове с bet365 bonus и bet365 sign up bonus code. Включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email и facebook.

Графиките и текстът в bet365 се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове Bet365 bg ще покаже графика, заедно с пазарите Bet365 live и bet365 live chat. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката с bet365prognozi. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia. bet365 mobile работи с bet365 mobile android и iOS, mac. Може да откриете bet365 app в следните търсачки: google, bing и yahoo.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG