Неман Гродно – Белшина Бобруиск 10 Април

Двубоят между Неман Гродно – Белшина Бобруиск ще се проведе на 10 април (петък) от 19:00 часа в среща от Висша Лига на Беларус. През този сезон е имало средно само 1,5 гола на мач в комбинираните мачове на тези отбори. Като Домакините се борят да намерят атакуващата си форма.

Коефициентът за победа на Неман Гродно е 2.00. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.20. Коефициентът за победа на Белшина Бобруиск е 4.00. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера bet365 casino.

Неман Гродно – Белшина Бобруиск: Двубой статистика

ФК Белшина Бобруйск не е побеждавал в последните си 6 срещи.
Преди година Неман бяха номер 12 в класирането с 3 точки. Сега са номер 8 с 4 точки.
ФК Белшина Бобруйск са в серия от 5 поредни загуби.

Неман Гродно – Белшина Бобруиск: Online Прогноза

Като се има предвид, че тези два отбора са отбелязали само три гола помежду си през този сезон, ние изненадващо очакваме още една афера с нисък резултат в петък вечерта. И трите от мачовете на Неман Гродно този сезон са отбелязали по-малко от три гола в два от трите изхода на Белшина. Само с девет отбелязани гола в комбинираните им шест изхода, подкрепата за под 2.5 гола изглежда добър избор.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортни залози и мачове на живо с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилно приложение на BET BG. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Belarus Primier League можете да прочетете на нашата bet страница.

Прогнозите ни за предстоящи мачове са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com