Неман Гродно – Витебск неделя 29 Март

Двубоят между Неман Гродно – Витебск ще се проведе на 29 март (неделя) от 18:00 часа в среща от Висша Лига на Беларус. Само пет точки разделиха Неман и Витебск в класирането във Висшата лига на Беларус през 2019 г. и може да има малко между страните, когато се срещнат в Гродно в неделя.

Коефициентът за победа на Неман Гродно е 2.30. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.00. Коефициентът за победа на Витебск е 3.00. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Неман Гродно – Витебск: Двубой статистика

Неман не е побеждавал в последните си 7 срещи.
ФК Витебск са в победна серия от 3 мача.bet365
По време на последните 11 срещи с Неман като домакин, Неман спечели 5 пъти, при 3 равенства и 3 победи за ФК Витебск. Головата разлика е 11-9 в полза на Неман.

Неман Гродно – Витебск: Online Прогноза

За тези, които търсят по-големи коефициенти, поддържането на мача да бъде на ниво както по време на полувремето, така и през целия ден на пазара с двойни резултати може да бъде умен залог, тъй като четири от последните шест мача също са били на това ниво през интервала.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортни залози и мачове на живо с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилно приложение на BET BG. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Belarus Premier League можете да прочетете на нашата bet страница.

Прогнозите ни за предстоящи мачове са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com