Непримирим Интер открадна точка от Милан в невероятно зрелище на „Меаца“

Отборите на Милан и Интер сътвориха невероятно зрелище в дербито помежду си от 13-ия кръг на Серия „А“ на „Джузепе Меаца“. Срещата завърши при резултат 2:2, а символичните гости стигнаха до точката в добавеното време на мача с попадение на Иван Перишич. Преди това Милан на два пъти повеждаше с два гола на Сусо в 43-ата и 58-ата минута, а Антонио Кандрева се разписа за „нерадзурите“ в 53-ата минута. В крайна сметка обаче мачът завърши без победител и може би това бе справедливият резултат с оглед на показаното от двата тима, които показаха много добър футбол и борба до последната минута.

Срещата започна с преимущество на Интер. Символичните гости стояха по-добре в началото и в 14-ата минута едно центриране по земя малко изненадващо стигна до непокрития Иван Перишич, който стреля твърде слабо в ръцете на вратаря. В 24-ата минута хърватинът имаше още по-добра възможност като стреля с глава след прекрасно центриране отдясно, но отново не успя да преодолее Джанлуиджи Донарума. В 26-ата минута и Жофри Кондогбия отправи удар с глава след центриране от корнер, но не успя да намери очертанията на вратата.

В 38-ата минута Антонио Кандрева опита далечен удар, който обаче се получи като извеждащ пас за Мауро Икарди. Нападателят обаче не бе готов да отиграе ситуацията и пропусна страхотна възможност да открие резултата.

Милан се активизира едва в заключителните минути, но показа доста по-голяма ефективност от своя съперник. Първо в 40-ата минута Матия Де Шилио отправи силен далечен изстрел, но в ръцете на Самир Ханданович. В 42-ата минута контра на домакините завърши с изстрел на Карлос Бака, който обаче не затрудни вратаря. В следващата атака обаче „росонерите“ стигнаха до откриване на резултата. Сусо бе изведен в наказателното поле, финтира защитник и с прекрасен удар заби топката неспасяемо под гредата за 1:0.

В началото на второто полувреме Милан можеше да удвои преднината си, като Джакомо Бонавентура отправи силен удар, който рикошира коварно в защитник и профуча покрай вратата. Интер обаче отговори подобаващо с опасен удар на Кандрева, който доста затрудни Донарума. В 53-ата минута Кандрева все пак нагласи мерника и с нов страхотен изстрел възстанови равенството в мача за 1:1.
Радостта на „нерадзурите“ обаче бе кракта и само пет минути по-късно Милан отново поведе в резултата. Карлос Бака бе изведен на скорост отдясно и върна за Сусо в наказателното поле. Испанецът финтира Жоао Миранда и технично прати топката за втори път във вратата на Ханданович – 2:1.

След това Интер отново се хвърли в атака и в 67-ата минута Иавн Перишич отправи удар, който облиза гредата. Две минути след това и Икарди имаше добра възможност. Но отблизо не успя да отбележи, а бе и в засада. След това аржентинецът получи отлично центриране по земя в 83-ата минута. И засече кълбото отблизо, но отново не успя да преодолее Донарума.

Непримиримостта на Интер все пак даде резултат в добавеното време на мача. Тогава при едно центриране в наказателното поле Жейсон Мурийо с глава продължи към Перишич, който отблизо промуши кълбото в мрежата и оформи крайното 2:2.

Така двата тима прибавиха по точка в актива си, акто Милан остава на 3-ото място в класирането с 26 спечелени точки. Интер пък вече е 11-ти с 18 точки в актива си.

bet365

Вижте ТВ Програма за футбол  тук.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Графиките и текстът в bet365 се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове bet365 bg ще покаже графика, заедно с пазарите на bet365 live. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката с bet365prognozi. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia. bet365 mobile работи с bet365 mobile android и iOS, mac. Може да откриете bet365 app в следните търсачки: google, bing и yahoo.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. bet365

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG