Неузнаваем Мърфи бе разпилян от Ястреба на Мастърс

Шон Мърфи – победителят в Мастърс преди две години – изигра изключително странен мач и бе напълно пометен от Бари Хоукинс с 6:1 в последния двубой от първия кръг на най-престижния снукър турнир извън ранкинг системата. Ястреба, който е финалист от миналата година (1:10 от Рони О’Съливан), сам призна след срещата, че е очаквал оспорвана битка, но нищо такова не се случи около зеленото сукно.
В първите пет фрейма Мърфи правеше нехарактерни грешки и след като изостана с 0:5, бе ясно, че оттам нататък може само да се постарае да не се изложи съвсем и да спечели някоя почетна партия. Това се случи със серия от 60 точки, след която Мърфи вдигна с ирония победоносно юмрук над главата си, осъзнавайки сам нелепата ситуация, в която се намира.

Серии от 79 във втория, 89 в четвъртия, 85 в петия и 50 в оказалия се последен седми фрейм бяха достатъчни на Хоукинс да постигне най-изненадващо изразителната победа в тазгодишното издание на Мастърс.

„Очаквах труден мач, защото Шон е страхотен играч и победа с 6:1 точно тук е невероятен резултат за мен. Хубаво е, че мога да предложа добро представяне на всички тези хора, които идват да ни гледат и очакват шоу. Марк Селби е най-добрият играч в света в момента и е много уверен в себе си, ще ми трябва наистина нещо специално. Но това е голям мач за мен и нямам търпениe“, коментира Ястреба след срещата.

С този дуел станаха ясни всички четвъртфинални двойки в „Александра Палас“:

Рони О’Съливан – Нийл Робъртсън (четвъртък от 15:00 часа българско време)

Марко Фу – Марк Алън (четвъртък от 21:00 часа българско време)

Джо Пери – Дин Дзюнхуей (петък от 15:00 часа българско време)

Бари Хоукинс – Марк Селби (петък от 21:00 часа българско време)

bet365

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.