Нигерия победи с 2:0 Исландия

Нигерия победи с 2:0 Исландия във втория мач на двата отбора от Група “D” . И двете попадения паднаха през втората част и бяха дело на Ахмед Муса. “Викингите” пропуснаха да се върнат в мача малко преди края на срещата, когато Гилфи Сигурдсон не успя да вкара от дузпа,

отсъдена след поредна помощ от страна на ВАР.
Доволни от развитието на мача могат да бъдат и в Аржентина, които запазват реални шансове за класиране към елиминационната фаза, въпреки слабите си първи два мача и единствената си точка до момента. За целта гаучосите ще трябва да победят Нигерия в последния си двубой и да се надяват Исландия да не надиграе Хърватия . Има вариант Лео Меси и компания да се класират напред дори и северняците да победят балканците, но тогава ще трябва да подобрят головата разлика на Исландия. В момента “викингите” са с – 2, а Аржентина с -3. В момента и двата тима са с по една точка.
Атаката на Исландия бе водена от Алфред Финбогасон и Йон Дади Бьодварсон. От задни позиции най-големите опасности идваха от Сигурдсон и Биркир Бярнасон. На вратата пък отново бе направилият отличен мач срещу гаучосите Ханес Халдорсон.
Нигерия пък ще разчиташе на промяна в атака и Ахмед Муса и Келеши Инхаеначо бяха в нападение, за разлика от първия мач, когато останаха на пейката при първия съдийски сигнал. Виктор Моузес и Брайън Идову пък тормозеха исландците по двете крила.
Още във втората минута Исландия имаше шанс да открие резултата, но ударът от фал на Сигурдсон бе избит от вратаря Франсис Узохо в корнер. Три минути по-късно отново той бе на стрелкова позиция, но шутът му бе хванат от стража без проблеми.
До края на първата част опасностите пред двете врати на практика липсваха.
В началото на втората част резултатът бе открит от Нигерия. В 49-ата минута Виктор Моузес напредна по дясното крило и последва подаване към Муса в наказателното поле, който овладя отлично топката и с мощен удар я прати в мрежата.
Последва натиск на Исландия, който обаче не носеше желаните опасности пред вратата на съперника. Нигерия от своя страна действаше много опасно на контраатака. В 73-ата минута Муса нацели горната греда над Халдорсон, но само 60 секунди по-късно нападателят бе безгрешен. След като получи топката по лявото крило Муса нахлу в наказателното поле, освободи се от защитник, преодоля вратаря и направи 2:0.
Десетина минути преди края на срещата Исландия получи възможност да се върне в мача, след като ВАР отново се намеси. При едно влизане в наказателното поле на Финбогасон бе препънат от Тирон Ебуехи. Първоначално реферът отсъди аут, но след сигнал от видео съдиите прегледа повторенията и посочи бялата точка. Зад топката застана Сигурдсон, но ударът му бе много неточен и отиде над вратата.
Пропускът обезкуражи Исландия и „викингите“ не успяха да създадат нищо опасно пред вратата на нигерийците . Африканците от своя страна можеха да стигнат и до трети гол с опасните си контраатаки, но пропуснаха.
По този начин единственото сигурно нещо в групата е, че Хърватия ще играе на елиминационната фаза. Другите три отбора запазват шансове за продължаване напред. „Ватрените“ са лидери с шест точки, а Нигерия е втори с три. Аржентина и Исландия са с по една. Последните мачове Нигерия – Аржентина и Исландия – Хърватия са по едно и също време – 21:00 часа на 26 юни.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за Мондиал 2018 от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.