Ним – Ница събота 10 ноември

Двубоят Ним – Ница от  Лига 1 на Франция ще се проведе на 10 ноември (събота) от 21:00 часа на  Stade des Costieres. Двата отбора са в средата на класирането на Ligue 1 след 12 кръга. Ним отчаяно се нуждаеха от победа срещу Дижон уикенда и успяха да спечелят със стил.

Коефициентът за победа на Ним е 2.30.  Равенството в мача е оценено с 3.25.  Коефициентът за победа на  Ница  е 3.25. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Ним – Ница: Статистика Н2Н

Денис Боуанга е голмайстора на Ним с 3 гола. Алан Сен-Максимин има 2 гола за Ница.
Преди година Ница бяха номер 16 в класирането с 13 точки. Сега са номер 9 с 17 точки.
Ним са в серия от 4 поредни домакински срещи без победа.

Прогноза

Отборът на Бернар Блакърт прекрати поредицата си от девет мача без победа във френското топ ниво, като екипът си възвърна така необходимата увереност. Ним се стреми да се отдръпне от опасната зона, но да победят Ница, които са с три поредни победи във всички състезания няма да е лесна задача. Двата отбора изглеждат равнопоставени в момента и затова очакваме напрегнат мач на Stade des Costieres на 13-ия мач. Трябва да се отбележи, че отборите са изправени един срещу друг за пръв път в Лига 1.

Ница да поддържа чист лист
Под 2.5 гола

Официални спонсори на Лига 1 са: TAGHeuer.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна И26гра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG