Ница – Дижон събота 21 Септември

Двубоят между Ница – Дижон ще се проведе на 21 септември (събота) от 21:00 часа в среща от Лига 1 на Франция. Това беше началото, от което феновете на Дижон се уплашиха, но вероятно очакваха, тъй като тепърва ще търсят победа след пет мача. Дижон взе първата си точка за сезона миналата седмица.

Коефициентът за победа на Ница е 1.70. Равенството в мача е оценено с 3.40. Коефициентът за победа на Дижон е 5.75. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера

Ница – Дижон: Статистика Н2Н

Дижон не е побеждавал в последните си 5 срещи.
Преди година Дижон бяха номер 5 в класирането с 9 точки. Сега са номер 20 с 1 точки.
Преди година Ница бяха номер 11 в класирането с 7 точки. Сега са номер 6 с 9 точки.

Ница – Дижон: Прогноза

Ница бяха много по-малко проницателни в защита този сезон, отколкото бяха напоследък, но ние ги подкрепяме, за да победят до нула в този мач. Ница спечели три от последните пет сблъсъка с Дижон, поддържайки мрежата си празна във всеки мач, така че можем да видим още една победа до нула за тях.
bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Liga1 само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 League 1 можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна И26гра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com