Ница – Лил събота 28 Септември

Двубоят между Ница – Лил ще се проведе на 28 септември (събота) от 21:00 часа в среща от Лига 1 на Франция.

Ница бяха ужасно непостоянни в последните си мачове с две победи и три поражения, с които сложиха край на своя ранен сезон, след като спечелиха своя отварящ чифт.

Коефициентът за победа на Ница е 3.10. Равенството в мача е оценено с 3.20. Коефициентът за победа на Лил е 2.45. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера

Ница – Лил: Статистика Н2Н

Лил са вторият най-добър отбор в лигата по създаване на шансове, когато играят у дома, но далеч от Стейд Пиер-Маурой те бяха съвсем различна страна с три поражения и равенство в последните си четири мача като гост.

Ница – Лил: Прогноза

Този мач вижда ужасяваща гостуваща страна към страхотен отбор у дома и в резултат на това подкрепяме Ница за двоен шанс тук.
bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Liga1 само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 League 1 можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна И26гра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com