Ница – Рен петък, 14 септември

Двубоят Ница – Рен от  Лига 1 на Франция ще се проведе на 14 септември (петък)  от 20:00 часаНица започнаха новата кампания на Ligue 1 по ужасен начин, но се измъкнаха с победа над Лион на стадион „Групама“ преди международната почивка.  Могат ли да се възползват от импулса и да победят Рен на  Алианц Ривиера?

Коефициентът за победа на Ница е 2.30 в bet365.  Равенството в мача е оценено с 3.20.  Коефициентът за победа на  Рен е 3.30. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Ница – Рен: Статистика Н2Н

Като домакин, Ница не е губил от Рен в последните 3 срещи помежду им.
Преди година Рен бяха номер 19 в класирането с 2 точки. Сега са номер 6 с 7 точки.
По време на последните 21 срещи с Ница като домакин, Ница спечели 10 пъти, при 8 равенства и 3 победи за Рен. Головата разлика е 27-14 в полза на Ница.

Прогноза

И двамата мениджъри имат проблеми с контузените играчи. Марио Балотели може да пропусне за домакините, а Сабри Ламоши все още не може да разчита на услугите на Хатем Бен Арфа.

Все пак имаме причини да очакваме мач с нисък резултат, знаейки, че и двата отбора са запазили мрежата си недокоснати в предишните кръгове по отношение на Лион и Бордо.

Знаейки, че само един от последните четири мача H2H предлага три или повече гола, под 2.5 гола FT трябва да бъде основната опция за залагане.

Под 2.5 гола FT

Равенство при полувремето

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Лига 1 са валидни за промоцията на google search bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо топ събития и футболни мачове от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Официални спонсори на Лига 1 са: TAGHeuer.

В Бет-Бг можете да намерите актуални анализи и прогнози за Футбол , както и информация за оферти, бонуси и коефициенти на bet365. Всичко това, новини и лайв спортни събития са достъпни и на нашата Фейсбук страница.

bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFAUEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

18+ | Отговорна И26гра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG