Ница – Рен 08 април

Двубоят между Ница – Рен ще се проведе на 8 април (неделя) от 16:00 часа в среща от Лига 1 на Франция.  Целта на Ница е 5-то място и те влизат в тази игра 7-ми, само на една точка от целта си. Ница загуби само 1 мач в последните си пет, те постигнаха победи над Троа, Гингам и Лил през последните седмици.

Коефициентът за победа на Ница е 1.90. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.40. Коефициентът за победа на  Рен е 4.33. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Ница – Рен: Статистика Н2Н двубои

  • Рен са без победа у дома или като гост в 4 мача
  • Последният път, когато отборите играха тук, Ница спечели 1-0
  • Този век, когато мачът се играе в Ница, има 100% шанс за голове

Прогноза

Рен не е побеждавал Ница в продължение на 3 години в лигата и Ница винаги  намира начин да спечели. Това не е лесна среща за прогнозиране, така че ще се съсредоточим върху пазара на голмайстори за по-добра стойност. При малки залози можем да заложим и на точния резулт. Това трябва да бъде много близка, но вълнуваща среща.

  • голмайстор: Alassane Plea (Ница)
  • голмайстор: Whabi Khazri (Рен)
  • Точен резултат: 1-1 или 2-2

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Лига 1 са валидни за промоцията на google search bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо топ събития и футболни мачове от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Вече може да гледате спорт пряко на Вашия iPhone, iPad или Android, включително футбол, тенис, баскетбол, крикет, дартс, снукър и скуош. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате. Всяко събитие, за което има Пряко Предаване, ще има до него икона Видео, която ще се промени на жълт бутон Гледай, когато събитието започне в Twitter.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG