Новак Джокович – Александър Зверев 14 Ноември bet365

Двубоят между Новак Джокович – Александър Зверев ще се проведе на 14 октомври (сряда) от 16:00 часа българско време в мач от втори кръг на група “Гуга Куертен“ на заключителния Мастърс в Лондон, Великобритания. Двамата са си разменили по един успех в съперничеството си досега.

Коефициентът за победа на Джокович е 1.16. Залози за успех на Зверев можете да правите с коефициент 5.00, а вероятността германецът да спечели първия сет, но да загуби мача, се котира със стойност 9.00.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Джокович откри сметката си “О2 Арена“ с безпроблемна победа с 6-4 6-3 срещу осмия в схемата американски исполин Джон Изнър. През тази седмица 31-годишният сърбин преследва шестото си отличие на заключителния. Мастърс на осемте най-добри през годината, където балансът му вече е 32-11.

Поставеният под номер три Зверев потегли с труден успех срещу шестия в схемата Марин Чилич (Хрв) – 7-6 (5) 7-6 (1). 21-годишният тенисист навакса изоставане от 0-4 в първия сет и след 2 часа и 6 мин. здрава битка записа 55-ата си победа за сезона и шеста поредна в съперничеството с хърватина (6-1 в полза на Зверев).

Зверев подчини Джокович с 6-4 6-3 в първия им официален дуел, който бе на финала на Мастърса в Рим миналата година. Сърбинът изкова своя реванш на Мастърса в Шанхай преди няколко седмици, ликувайки с 6-2 6-1 в подножието на мача за титлата.

В късния мач от програмата в сряда (не преди 22:00 часа наше време) „шпаги ще кръстосат“ Чилич и Изнър, като загубата ще сложи край на надеждите на един от двамата за продължаване в следващата фаза. Чилич е триумфирал седем пъти в 10 срещи с 208-сантиметровия американец в тура.

Основни спонсори на събитието: Emirates, FedEx, Infosys, Peugeot.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по бет365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com