Новак Джокович – Жереми Шарди bet365

Двубоят между Новак Джокович – Жереми Шарди ще се проведе на 09 октомври (вторник) от 13:00 часа българско време в среща от втори кръг на Мастърс турнира в Шанхай, Китай (АТР 1000). Ноле има безапелационно предимство в преките сблъсъци срещу французина, водейки му с 11-0.

Коефициентът за успех на Джокович с 2-0 сета е 1.30, а шансовете на Шарди да се поздрави с първия си успех срещу сърбина е 8.00. Пазарът за общо под 10.5 гейма в мача се котира на 1.25.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Джокович ще търси продължение на великолепната си форма и серията си от 13 поредни победи в тура. Последната от които записа във финала на US Open срещу Хуан Мартин дел Потро (Арж). Сърбинът, който има 14 титли от шлема във витрината си, е трикратен победител в Шанхай, а имено през 2012, 2013 и 2015 г.

Шарди, който се намира на 41-ва позиция в световната ранглиста, огорчи на старта германеца Максимилиан Мартерер с резултат 6-3 7-6 (5). 31-годишният французин ще се опита за втори път в кариерата си да се класира в 1/8-финалите на китайския Мастърс. Но с оглед на съперника отсреща, задачата му изглежда изключително трудна.

Джокович не само има категоричен превес в съперничеството си с Шарди. Но и досега никога не е губил сет от френския противник. Последният им мач се проведе в 1/2-финалите на тазгодишното издание на турнира на трева в Куинс и завърши при резултат 7-6 (5) 6-4.

Успее ли Ноле да продължи хегемонията си срещу Шарди, във втори кръг ще спори с 16-ия в схемата Марко Чечинато (Ита) или един измежду квалификанта Убер Уркаш и южнокорейската надежда Хьон Чун (1.28 да спечели мача). Уркаш и Чун ще се сблъскат за първи път в тура.

Основни спонсори на събитието: Emirates, FedEx, Infosys, Peugeot.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по бет365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com