Новак Джокович – Кей Нишикори 23 Януари bet365

Двубоят между Новак Джокович – Кей Нишикори ще се проведе на 23 януари (сряда) от 10:30 часа българско време в мач от 1/4 финалите на Australian Open. Срещата е единствената от нощната сесия на централния корт “Род Лейвър Арена“ и ще започне след 10:30 часа в сряда преди обяд наше време.

Залози за победа на Джокович се приемат с коефициент 1.10, а шансовете на Нишикори са оценени на 7.00. Пазарът затова да видим общо над 32.5 гейма в мача се котира на 1.83.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Джокович показа колебания в 1/8-финала срещу руската надежда Даниил Медведев. Но благодарение на по-големия си опит намери начин да триумфира с 6-4 6-7 (5) 6-2 6-3. По този начин носителят на 14 титли от Големия шлем достигна до 10-ия си 1/4-финал в Мелбърн и общо до 43-ти в „мейджър“ надпревари.

Поставеният под номер осем в схемата Нишикори сътвори паметен обрат срещу Пабло Кареньо Буста (Исп). След като изоставаше с 0-2 сета. Непримиримият японец спечели продължилия повече от пет часа трилър с 6-7 (8) 4-6 7-6 (4) 6-4 7-6 (8) и заслужи четвъртото си класиране сред най-добрите осем на Australian Open. Досега той обаче не е преминавал тази фаза.

Джокович има убедителна преднина от 15-2 победи в преките дуели срещу Нишикори, като в това число влиза успеха с 6-3 6-2 6-4 в единствения им сблъсък на шампионата на Австралия – в 1/4-финалите през 2016 г. За последно Ноле бе сломен от противника в 1/2-финалите на US Open 2014.

Другият 1/2-финалист в горната половина на схемата, който ще срещне Джокович или Нишикори, ще бъде излъчен от двубоя между Милош Раонич (Кан) и Лука Пуи (Фра). Раонич може да се похвали с три безответни „чисти“ победи срещу французина.

Основни спонсори на събитието: Emirates, Aperol Spritz, Dunlop, Peugeot.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по бет365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com