Новини за Шумахер

Лгендарният немски пилот от Формула 1 Михаел Шумахер се възстановява след тежката черепно-мозъчна травма, реагира на лечението и ще оздравее, заяви бившият ръководител на Ферари Лука ди Монтедземоло.

„Много се радвам да науча, че Михаел реагира на лечението. Аз знам, уверен съм, че благодарение на своята решимост, която ще има решаващо значение, той ще излезе от тази много сложна ситуация“, заяви Монтедземоло, цитиран от The Telegraph.

В края на декември 2013 г.,спортистът падна и удари главата си в камък, докато караше ски във френския курорт Мерибел. Вследствие на инцидента той получи тежка травма и бе в кома половин година. От септември 2014 г. пилотът е в своята швейцарска вила на брега на Женевското езеро и от тогава има много малко и твърде оскъдна информация за здравословното му състояние.

Периодично в медиите се появяват новини, че седемкратният световен шампион е на границата между живота и смъртта. В началото на юли 2016 г. мениджърът му Забине Кем съобщи, че ситуацията е толкова сложна, че не бива да се разкриват подробности. !–more–>

Следете всички наши експертни анализи,прогнози и предложения за залози с коефициентите на най- предпочитания букмейкър bet365. Бъдете информирани и не пропускайте новини или  събития на живо с нашата Фейсбук страница.

Нека Ви напомним, че всички страхотни пазари, за които bet365 предлагат достъп, можете да гледате и пряко на Вашия iPhone, iPad или Android. Това  включва футбол, тенис, баскетбол, крикет, дартс, снукър и скуош. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Още по-лесно е с новото приложение на Bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития във Facebook. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лигаMondial 2018, Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.