Норич – Брайтън, петък, 21 април

Двубоят от Чемпиъншип на Англия между Норич (като домакини) и Брайтън ще се проведе на 21 април (петък) от 21:45ч. българско време на стадион Кароу роуд (Норич).

Ставката затова Норич да спечели двубоя е 2.35 а вероятността да завършат наравно е оценена на 3.70. Залози за това Брайтън да се радва на победата се приемат с коефициент 3.00.

Норич са разочаровани, след като изгубиха всички шансове за промоция, но все пак ще трябва да играят още три мача. Първият е домакинската среща срещу вече популярния Брайтън.

Норич имаше разочароващ сезон. Те започнаха с надеждата да се върнат в английската Висша лига, но очакванията им не бяха реализирани. Отборът се нарежда на 8-о място с 10 точки разлика от плей- оф зоната и само с 3 предстоящи мача.

Канарчетата бяха един от най-забавните отбори през този сезон с много игри и много отбелязани голове. Тяхната атака е повече от достатъчна, за да преодолеят която и да е отбранителна линия в първенството. От гледна точка на защитата обаче нещата са много различни. Отборът допуска да им вкарват много голове. Техния  голям проблем е игра та им при гостуване. Засега като домакини Норич играят добре и отбелязват много голове и точки.

Брайтън бе повишен в последната игра след 34 години. Чайките издържаха твърдо и взеха 3 точки в последния кръг срещу Уигън. Това беше достатъчно за да спечелят автоматична промоция. Отборът понастоящем е на върха на класирането със 7 точки пред Нюкасъл, които са 2-ри и 13-точки пре Рединг, които са 3-ти.

С 3 предстоящи мача, те със сигурност ще спечелят промоция и е почти сигурно, че ще станат шампиони. Отборът имаше невероятна кампания. Брайтън е отборът с най-добрата защита, който има само 36 допуснати гола в 43 мача, средно само 0,84 гола в игра. Тяхната защита и играта им като домакини са нещата, които спечелиха популяризирането им.

Прогноза Норич – Брайтън

Норич нямат за какво да се борят в този мач, а Брайтън ще покажат уверена игра с много голове – Над 2,5 гола в мача

 

Нека Ви напомним, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо  са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Livescore.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG

Save