Норич пази върха в Чемпиъншип

Нрич запази върха в Чемпиъншип, след като завърши 2:2 при гостуването си на Бристол Сити. За „канарчетата“ точни бяха Стиперманс и Арънс, а за домакините точни бяха Фамара Диадиу и О’Дауда. Попадение на гостите в края на мача беше отменено поради засада.

Двата тима предложиха качествен, атрактивен и резултатен футбол, което зарадва феновете. И двата тима имаха възможности да открият резултата, но в 39-ата минута Норич откри резултата с много красив удар, който не остави шансове на вратаря на домакините.

В края на полувремето домакините стигнаха до изравняването като точен беше Диадиу, през втората част Бристол съумя да обърне изцяло развоя на срещата с гол на О’Дауда, който прати топката точно под напречната греда и не остави шансове на вратаря Тим Крул.

Норич стигна до точката с попадение на Арънс, който от няколко метра с глава наказа домакините, засичайки подаване отдясно. В 84-ата минута попадение на Норич беше отменено поради засада.

С актив от 45 точки Норич е на първата позиция, а Бристол е на 14-ото място с 30 точки.

Вижте ТВ Програма за футбол  тукАстън Вила

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Графиките и текстът в bet365 се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове bet365 bg ще покаже графика, заедно с пазарите на bet365 live. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката с bet365prognozi. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia. bet365 mobile работи с bet365 mobile android и iOS, mac. Може да откриете bet365 app в следните търсачки: google, bing и yahoo.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG