Норич Сити – Стоук Сити bet365

Двубоят Норич Сити – Стоук Сити от Чемпиъншип на Англия ще се проведе на 6 октомври (събота) от 17:00 часаПодобрени след миналия сезон Норич няма да имат лесен опонент в лицвто на Стоук Сити. И двата отбора са амбициозни, но грънчарите са трудни за побеждаване.

Коефициентът за победа на Норич Сити е 2.60 .  Равенството в мача е оценено с 3.40.  Коефициентът за победа на Стоук Сити  е 2.87. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Норич Сити – Стоук Сити: Статистика Н2Н

Като домакин, Норич не е губил от Стоук в последните 4 срещи помежду им.
Статистиката на Стоук като гост този сезон: 0-3-2.
Преди година Норич бяха номер 9 в класирането с 18 точки. Сега са номер 5 с 18 точки.

Прогноза

Стоук има много високи резултати, далеч от дома. Екипът вкарва, но не успява да запази опозицията далеч от мрежата си. Играта въпреки статистиката между страните може да има някои голове. По отношение на резултат Norwich трябва да се счита за слаб фаворит.

BTTS: Да

Официални спонсори на EFL Championship са: Thaiairways, Ginsters, Burton Menswear, Mitre.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG