Норкьопинг – Сириус понеделник 23 Април

Двубоят между Норкьопинг – Сириус ще се проведе на 23 април (понеделник) от 20:00 часа в среща от Алсвенскалига на Швеция. Norrkoping са били в отлична форма в началото на 2018 г. и ние ги видяхме да се хванат със седем точки в първите три изхода.

Коефициентът за победа на Норкьопинг е 1.50. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.20Залози за това Сириус да победят се приемат със ставка 6.50Вижте ТВ Програма за мача тук.

Норкьопинг – Сириус:  Двубой статистика

Интересното е, че и двата отбора са отнесоха точки за своите дни от съперниците си миналия сезон.

Норкьопинг спечели на терена с 0:1 в последния си сблъсък през август 2017.

Виждахме само три гола в двете игри, тъй като страните се срещнаха за сблъсъците от статистиката за първи път от почти десетилетие.

Норкьопинг – Сириус: Прогноза

Сега ще подкрепим Норкьопинг да превърне друг тесен повод и да спечели домакинска победа на 1.50.

Надяваме се отново да видим солидна защита от посетителите и с това да се върнем и под 2.5 гола.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Елитсериен на Норвегия са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на google search bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни топ събития и новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница. Основни спонсори на събитието: puma, Intersport, Tillmobil.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG