Нортхямптън – Оксфорд Юнайтед 24 Февруари

Двубоят между Нортхямптън – Оксфорд Юнайтед ще се проведе на 24 февруари (събота) от 17:00 часа в среща от Лига 1 на Англия. Тъй като седят на 19-то място, Нортхямптън остава в рискова позиция, но напоследък имат някои добри изпълнения.

Коефициентът за победа на Нортхямптън е 2.70. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.50. Коефициентът за победа на Оксфорд Юнайтед е 2.70. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Нортхямптън – Оксфорд Юнайтед: Двубой статистика

Оксфорд има ужасен успех в този мач, тъй като не успя да спечели нито едно от последните шест подновявания. Това обновяване на сезона видя Нортхямптън да спечели с два гола.

Нортхямптън – Оксфорд Юнайтед: Прогноза

„Над 2.5 гола“ е пристигнал в седем от последните десет мача на Лига 1 в Нортхемптън.
„Над 2.5 гола е пристигнал в седем от последните десет мача на Оксфорд в лигата.
И двата отбора са отбелязали в 58% от мачовете в Лигата на Оксфорд през този сезон.
Нортхемптън запази чиста мрежа само в 18% от домакинските си мачове в лигата този сезон.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари. На които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни мачове за Лига 1 на Англия от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG