Нотингам Форест – Дарби 25 Февруари bet365

Двубоят Нотингам Форест – Дарби от Чемпиъншип на Англия ще се проведе на 25 февруари (понеделник) от 21:45 часа. Срещите между Нотингам Форест и Дaрби обикновено са с голям залог, но този сезон и двете страни се борят за място в първите шест.

Коефициентът за победа на Нотингам Форест е 2.37. Равенството в мача е оценено с 3.40. Коефициентът за победа на Дарби е 2.87. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Нотингам Форест – Дарби: Статистика Н2Н

Като домакин, Нотингам не е губил от Дарби в последните 5 срещи помежду им.
Люис Грабън е голмайстора на Нотингам с 15 гола. Хари Уилсън има 10 гола за Дарби.
По време на последните 17 срещи с Нотингам като домакин, Нотингам спечели 5 пъти, при 8 равенства и 4 победи за Дарби. Головата разлика е 27-23 в полза на Нотингам.

Нотингам Форест – Дарби: Прогноза

Това дава възможност на Форест, който може да добави точки към тяхната подобрена форма у дома. Въпреки това домакините са допуснали в шест директни домакински мача. Те са запазили мрежата си празна веднъж в последните си 11 мача и Derby идват тук с доказан опит в големите гостувания. Виждаме, че гостите ще постигнат гол в тази среща, но от друга страна Форест са отбелязали девет гола в последните четири домакински мача. Имайки това предвид, подкрепяме двата отбора да отбележат гол и победа с 2:1 за Форест.

Официални спонсори на EFL Championship са: Thaiairways, Ginsters, Burton Menswear, Mitre.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, Български Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.bet365

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG