Нотингам Форест – Лутън 19 Януари

Двубоят между Нотингам Форест – Лутън ще се проведе на 19 Януари (неделя) от 14:00 часа в среща от Чемпиъншип на Англия. Лутън остават на допирно разстояние от страните над тях, въпреки слабите им изпълнения през последните седмици. Посетителите са далеч от City Ground в неделя, така че ще реагират на всички големи резултати в събота.

Коефициентът за победа на Нотингам Форест е 1.57Равенството в сблъсъка е оценено на 4.20. Коефициентът за победа на Лутън е 5.50. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Нотингам Форест – Лутън: Двубой Статистика

Лутън не е побеждавал в последните си 8 срещи.
Люис Грабън е голмайстора на Нотингам с 14 гола. Джеймс Колинс има 9 гола за Лутън.
Лутън са в серия от 10 поредни загуби като гост.

Нотингам Форест – Лутън: Прогноза

Лутън влиза в този сблъсък, като участваше в срещи с над 2,5 гола в 15 от последните си 16 мача. Това до голяма степен се свежда до тяхната ужасна защита, като са постигнали две цели или повече в последните си девет пътувания. Виждаме, че Forest се възползва от това, но домакините загубиха защитната си стабилност у дома. Форест имат един мач без допуснат гол от общо пет у дома, така че победата за Forest и двата отбора да отбележат в мача е нашата правилна селекция от точки. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 EFL Championship можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

bet365 предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, Български Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com