Нотс Каунти – Солихъл Мурс 03 Септември

Двубоят между Нотс Каунти – Солихъл Мурс ще се проведе на 03 септември (вторник) от 21:45 часа в среща от Националната Лига на Англия. Когато Нотс Каунти е домакин на Solihull Moors във вторник вечерта, те ще търсят да отскочат, след като загубиха от Yeovil в събота.

Коефициентът за победа на Нотс Каунти е 2.60. Равенството в мача е оценено с 3.50. Коефициентът за победа на Солихъл Мурс е 2.60. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Нотс Каунти – Солихъл Мурс: Статистика Н2Н

Solihull Moors са в серия от 3 поредни загуби.
Solihull Moors се намира в губеща серия от 3 мача в Конференция Премиер.

Нотс Каунти – Солихъл Мурс: Прогноза

Тези, които търсят „Точния резултат“, трябва да се насочат към домакинска победа до нула. Нотс Каунти показаха, че имат качество да нанесат удар срещу страната на Солихъл, която се бори отбранително. Домакините тепърва ще поддържат мрежата си у дома, но усилията им подсказват, че човек може да е точно зад ъгъла, докато посетителите са отслабнали отрбранително в последните си няколко гостуващи мача. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Carbao Cup можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com