Нумансия – Реал Мадрид bet365

Двубоят между Нумансия – Реал Мадрид ще се проведе на 04 януари (четвъртък) от 22:00 часа в сблъсък от Купа дел Рей на Испания. Реал Мадрид ще се надява да се възстанови след загубата с 0:3 в Ел Класико този четвъртък, когато трябва да пътуват до Нуево Естадио Лос Паяритос, за да поемат петата страна в класирането в Сегундауа Дивисион Нумания.

Коефициентът за победа на Нумансия 11.00. Равенството в сблъсъка е оценено на 6.50. Залози за това Реал Мадрид да победят се приемат със ставка 1.22.

Нумансия – Реал Мадрид: Двубой Статистика

Изминаха девет години, откакто двете страни последно се срещнаха. А след това се биеха в Примера дивисион.

Реал Мадрид спечели всяка от последните пет срещи с Нумания и те обикновено спечелиха шест от осем сблъсъка с червените.

Реал вкара най-малко два гола във всяка от последните три връзки с червените.

Нумансия – Реал Мадрид: Прогноза

Посетителите имат наложително да постигнат резултата тук. Но тъй като те се борят да запазят нещата си през целия сезон, виждаме шансове за Нумания да намери цел тук.

Следователно залогът ще бъде и двата отбора, които да отбележат, а ние ще отидем и с Реал Мадрид, за да спечелят.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Ла Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на google search bet365. Гледайте На Живо футболни топ събития и новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: ФИФАУЕФА, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG