НФЛ се завърна в ЛА след повече от две десетилетия

добре дошли” Сиатъл изпитаха гнева на „овните”. Шампионите на НФК Запад влязоха само веднъж в „червената зона” в протежението на мача и загубиха с 3:9, изравнявайки показателите на четирите отбора

в дивизията. Грег Зърлайн вкара фийлдголове от 39, 28 и 47 ярда за ЛА, които остават единствените в Лигата от началото на сезона без отбелязан тъчдаун!

Дрю Брийс задмина Дан Марино под №3 в листата за всички времена по подадени ярдове. Куотърбекът на Ню Орлийнз завърши с показатели 29 от 44 за 263 ярда и тъчдаун при загубата от НЙ Джайънтс с 13:16. Джош Браун отбеляза решителните точки две секунди преди края с фийлдгол от 23 ярда, а докато кикърът на „светците” Уил Лутц е кандидат №1 за борсата за безработни. Седмица след като новобранецът пропусна опит за победен фийлдгол срещу Оуклънд, в неделя продуктът на Джорджия стейт „блесна” с блокиран шут, който Джанорис Дженкинс върна 65 ярда за тъчдаун.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Оферта bet365 информира за промоцията Бонус за Евро Мачове.  google search bet365. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо топ събития мачове и Новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Новата функция на Bet365 Затвори Залог Ви дава контрол над Вашите залози и позволява възвръщаемост преди края на събитието. С тази функция може да затваряте залог напълно или да го затворите частично. Останалата част от залога продължава да е валидна. След като направите залог, Вие вече може и да не чакате резултата. С тази функция може да следите залозите си и да Затваряте Залог в избран от Вас момент.  Тя покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лига,  Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.