НХЛ: Уинипег ще премери сили с Бъфало

Тимът на Джетс Уинипег се завръща в своя “МTS Center“ след две последователни победи далеч от дома.

Заложи bet365Уинипег Джетс приема Бъфало Сейбърс късно тази вечер наше време в сблъсък от редовния сезон в НХЛ. Уинипег отстъпи с 2-4 шайби в последното си домакинство на Бъфало през януари тази година, но може да се похвали с девет победи в предните 12 двубоя срещу противника.

Залози за успех на Джетс се приемат с коефициент 1.58, а ставката Сейбърс да се поздрави с победата е 2.50. Шансовете затова да видим общо над 5.5 гола в мача са оценени на 2.15.

Уинипег Джетс надигра Колорадо Аваланш с 0-1 в петък за втория си пореден успех като гост в шампионата. Сега канадският тим се завръща в своята арена, където спечели два от петте си мача през тази кампания.

Майкъл Хътчисън бе непробиваем в дуела срещу Аваланш, спирайки 37 удара към вратата си. Патрик Лейн не се разписа в този двубой, но остава водач по точки в тима с шест попадения и две асистенции. Дрю Стафорд и Брайън Литъл са аут в тима на домакините.

Бъфало Сейбърс се наложи с 3-0 над Флорида Пентърс у дома в събота, с което прекрати негативна серия от четири поредни поражения. „Сабите“, които имат показатели от 2-3-2 до момента, ще се опитат за първи път този сезон да се поздравят с две последователни победи.

Кайл Окпосо и Сам Рейнард се отличиха с по едно попадение срещу Пентърс, а вратарят Андерс Нилсон впечатли с 33 спасявания. Нилсон обаче сигурно ще отстъпи мястото си в идния мач на Робин Ленер, който се завръща след стомашен вирус. Ивендър Кейн, Джак Ейхел и Коуди Макормик са в „лазарета“ на гостите.

Не забравяйте, че може да спечелите още 50% за множествен залог преди мач за срещи от НХЛ с офертата на bet365 Парлей Бонус. Важат Условия.

Вижте всички залози и прогнози за Хокей на лед само по bet365.