Нюелс – Атлетико Тукуман вторник 04 Септември

Двубоят между Нюелс – Атлетико Тукуман ще се проведе на 04 септември (вторник) от 01:00 часа след полунощ в среща от Аржентинската Суперлига във вторник където Нюелс ще бъдат домакини на Атлетико Тукуман.

Коефициентът за победа на Нюелс е 2.15. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.00. Коефициентът за победа на Атлетико Тукуман е 3.75Вижте ТВ Програма за мача тук.Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Нюелс – Атлетико Тукуман: Двубой статистика

Като домакин, Newell’s Old Boys не е губил от Атлетико Тукуман в последните 3 срещи помежду им.
Атлетико Тукуман нямат победа в последните си 5 мача като гост.

Нюелс – Атлетико Тукуман: Прогноза

Предимството на домашния двор трябва да играе голяма роля на Нюелс тук. Може би са взели само една точка от три отварящи се игри на новия сезон, но Атлетико Тукуман е съвсем различна страна, когато играят по пътя.

Продължавайки напред, La Lepra се справи добре у дома (7 победи, 4 равенства и 3 поражения), независимо от по-голямата кампания в предишния манш на състезанието.

Знаейки, че са спечелили всяка от трите H2H мача с Декано на терена, ние просто трябва да опитаме с победа на домакините с коефициент 2.15.

Също така, тъй като домакините изиграха атакуващия футбол, оставяйки достатъчно място в защита досега през сезона, подкрепящите голове в двата края изглежда да са задължителни тук.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Примера Дивисион на Аржентина. Са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте бет356 лайв На Живо. Футболни мачове от всички краища на света с bet365 Livescore. Официални спонсори на събитието са: puma, kappa, umbro.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG