Нюкасъл – Борнемут събота 09 Ноември

Двубоят между Нюкасъл – Борнемут ще се проведе на 09 ноември (събота) от 17:00 часа в среща от Висшата лига на Англия. След окаян старт на сезона, в който Магите спечелиха само един от първите си седем мача във Висшата лига, нещата изглежда се подобряват за Нюкасъл и Стив Брус през последните седмици.

Коефициентът за победа на Нюкасъл е 2.60. Равенството в мача е оценено с 3.25. Коефициентът за победа на Борнемут е 2.80. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Нюкасъл – Борнемут: Статистика Н2Н

Джонджо Шелви е голмайстора на Нюкасъл с 2 гола. Калъм Уилсън има 5 гола за Борнемут.
Мачове от миналия сезон: 2-1 (Нюкасъл домакин) и 2-2 (Борнемут домакин).

Нюкасъл – Борнемут: Прогноза

Две от трите победи в Нюкасъл през Висшата лига през този сезон бяха обезпечени с 1-0, а заложени от последното им добро изпълнение от само едно поражение на четири мача, смятаме, че „Магите“ имат достатъчно импулс зад себе си, за да изградят още една тясна победа. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Premier можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG