Нюкасъл – Ливърпул bet365

Двубоят между Нюкасъл – Ливърпул ще се проведе на 01 октомври (неделя) от 18:30 часа в мач от Висшата лига на Англия. Фелипе Коутиньо обяви, че провалилият се трансфер в Барселона вече е зад гърба му и понастоящем е напълно отдаден на каузата на Ливърпул.

Коефициентът за победа на Нюкасъл е 5.25Равенството в сблъсъка е оценено на 4.10Залози за това Ливърпул да победят се приемат със ставка 1.70.

Бразилският техничар подаде молба за напускане през лятото в стремеж да подсили „каталунците“. Но до сделка не се стигна, тъй като Ливърпул отклони всичките оферти от страна на испанския колос.

Плеймейкърът започна в титулярния състав на „червените“ в последните два мача, отчитайки се с попадения във всеки един от тях. Той отбеляза изравнителния гол в гостуването на Спартак Москва във вторник в Шампионската лига, но съжалява, че тимът му не си е тръгнал с повече от арената на съперника.

„Вече съм спокоен. Всичко е в миналото. Тук съм да защитавам цветовете на Ливърпул и да давам максимума от себе си. Не постигнахме желания резултат в Москва, но ни остават още четири мача, в които да оправим нещата“, заяви Коутиньо.

След ремито в руската столица Ливърпул заема третото място в класирането на група Е със само две точки. Но въпреки незадоволителният старт на европейската сцена, мениджърът Юрген Клоп няма никакви съмнения, че момчетата му ще се класират във фазата на елиминациите.

В следващия си мач от Шампионската лига Ливърпул има нужда от задължителен успех. За да съхрани шансове за излизане от групата. На 17-ти октомври Коутиньо и компания гостуват на Марибор, като коефициентът затова да си тръгнат с пълния комплект точки е 1.14.

Преди това Ливърпул ще изиграе два мача във Висшата лига, а именно като гост на Нюкасъл в неделя (1 октомври) и у дома срещу големия дразнител Ман Юнайтед на 14 октомври.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове от Premier League. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFAUEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG

Save