Нюкасъл не се страхува да посрещне Бристол Сити

Нюкасъл срещу Бристол Сити
Английски Чемпиъншип
25 февруари 2017,  15:00 UK / 16:00 CET
Място: St. James ‘Park.

Нюкасъл се устремяват  към елита в средата от седмицата, когато те отвяха Астън Вила в това, което е се получи като една много забавна игра на Сейнт Джеймсис Парк. Най-добрия нападател Дуайт Гейл направи завръщане, но само за да осъзнае, че формата му все още не е на най-високо ниво, което принуди Рафа Бенитес да го измъкне от терена след половин час игра.

Бристол Сити паднаха до там да бъдат последният отбор над линията на изпадащите и на Лий Джонсън ще му бъде много трудно да спаси отбора от изпадане в края на сезона.

Нюкасъл Юнайтед:

Свраките са в първите позиции на класирането отново. Промоцията не трябва да бъде под въпрос, след като отборът е на 8 точки от 3-тия отбор Хъдърсфийлд Таун.

Най-ефективният отбор на лигата ще има добра възможност да покаже форма, тъй като те ще са домакин на един от най-слабо защитените отбори в състезанието (без да броим Родъръм Юнайтед, които са на последното място).

Бристъл:

Лий Джонсън ще се наложи да промени нещо при защитата, защото там е много лесно да се пробие напоследък.  Бристъл имаха доста теьък график през последните няколко седмици, но мача с настоящите лидери на отбора не се очертава  да е по-лесен.

Прогноза

Със сигурност ще очакваме голове в сблъсъка между най-силния атакуващ и един от най-слабо защитените отбори в състезанието.

Нюкасъл да отбележи Над 1,5 гола

За по- смелите:

Нюкасъл да спечели & и двата отбора да отбележат при  8/13 коефициенти.