Нюкасъл – Тотнъм неделя, 13 Август bet365

Двубоят между Нюкасъл – Тотнъм ще се проведе на 13 август (неделя) от 15:30 часа в среща от Висшата лига на Англия. Нюкасъл Юнайтед се завърна в елита и първото предизвикателство ще бъде срещу Тотнъм Хотспур, збегачите на Висшата лига.

Коефициентът за победа на Нюкасъл е 5.25Равенството в сблъсъка е оценено на 4.00Залози за това Тотнъм да победят се приемат със ставка 1.70.

Нюкасъл – Тотнъм: Двубой статистика

Отново в сезон 2015/16, Нюкасъл победи Тотнъм и в двете срещи – Magpies ги зашемети с 1-2 в White Hart Lane. Докато мачът в St. James Park завърши с незабравимия 5-1. Тотнъм вкара в последните 11 посещения в Нюкасъл.

Нюкасъл – Тотнъм: Прогноза

Всяка точка има огромно значение във Висшата лига и започването на сезон с победа може да донесе огромна увереност. Тотнъм е една от най-добрите страни в Англия, така че ще бъде много трудно за магьосниците да отнемат точки от подгласниците. Двете страни ще настояват за победа тук, затова залагането на голове е умен избор.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: ФИФА, УЕФА, Шампионска лига, Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип, Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Тук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи, които ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG