Нюкасъл – Уотфорд 26 януари bet365

Двубоят Нюкасъл – Уотфорд от ФА Къп  ще се проведе на 26 януари (събота) от 17:00 часа. Хорнетс направиха много по-добро впечатление през целия сезон, но домакините ще бъдат фаворити заради формата си. Отборите завършиха 1-1  в края на декември, а Нюкасъл преди това спечели с 1: 0 в началото на ноември.

Коефициентът за победа на Нюкасъл Юнайтед  е 3.00. Равенството в мача е оценено с 3.40. Коефициентът за победа на Уотфорд е 2.50. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Нюкасъл – Уотфорд: Статистика Н2Н

Уотфорд нямат загуба в последните си 5 мача.
Уотфорд нямат загуба в последните си 5 мача като гост.
По време на последните 6 срещи с Нюкасъл като домакин, Нюкасъл спечели 4 пъти, при 0 равенства и 2 победи за Уотфорд. Головата разлика е 7-6 в полза на Нюкасъл

Нюкасъл – Уотфорд: Прогноза

Уотфорд са непобедени в последните четири мача, но спечелиха само по един. Те все още седят на високото 7-о място в класацията на лигата, благодарение на чудесното начало на кампанията. Въпреки това, Хави Грация не може да бъде много развълнуван от формата, която неговия отбор показва от ноември.

Посетителите спечелиха 4 от последните 14 мача във всички състезания. Като се има предвид, че една от победите бе срещу Уокинг в предишния кръг на ФА Къп, със сигурност това не е рекорд, с който да се гордее отбор, който заема седмо място в класирането.

Нюкасъл или равен
Нюкасъл да спечели

Официални спонсори на EFL Cup са: mitre, Ginsters, EA sports.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG