Нюкасъл Юнайтед – Лутън Таун, 6 януари

Двубоят между Нюкасъл Юнайтед – Лутън Таун ще се проведе на 6 януари (събота) от 17:00 часа в среща от ФА КъпЛутън се радват на страхотна форма в Лига две от началото на сезона. Сега Шотландците ще имат възможността да се радват на срещата с отбор от Висшата лига тази събота в третия кръг на ФА Къп.

Коефициентът за победа на Нюкасъл Юнайтед е 1.50. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.75. Залози за това Лутън Таун да победят се приемат със ставка 7.00.

Нюкасъл Юнайтед – Лутън Таун: Н2Н статистика

Изминаха 29 години, откакто тези два отбора последно играха един срещу друг.

И двата мача във Висшата лига през сезон 88/89 завършиха с безголови равенства.

Лутън никога не са си тръгвали като победител от стадион „Сейнт Джеймс“ за  11 гостувания в Нюкасъл на Тайн.

Прогноза

Лутън доминира досега в Лигата две, но  ще им бъде много трудно да спрат много по-силната опозиция на Нюказъл тази събота.

Нюкасъл би трябвало да нямат проблеми да претендират за победа тук. Нюкасъл Юнайтед да спечели & Дуайт Гейл да отбележи гол са основните възможности за залагания в този двубой.

• Нюкасъл Юнайтед да спечели
• Дуайт Гейл да вкара гол по всяко време

 

Оферта bet365 информира, че всички мачове от FA Cup са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365 ВХОД. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Още по-лесно е с новото приложение на Bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития във Facebook. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лига,  Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.

 

Автор: Бет – БГ / Bet – BG