Нюкасъл Юнайтед – Уотфорд събота 3 ноември

Двубоят Нюкасъл Юнайтед – Уотфорд от  Висшата лига на Англия ще се проведе на 3 ноември (събота) от 17:00 часа. Уотфорд ще се стреми да надгради победите над Уулвърхемптън и Хъдърсфийлд Таун, като домакин на Нюкасъл Юнайтед в 11-и кръг. 

Коефициентът за победа на Нюкасъл Юнайтед  е 2.75 Равенството в мача е оценено с 3.25. Коефициентът за победа на Уотфорд  е 2.80. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Нюкасъл Юнайтед – Уотфорд: Статистика Н2Н

Нюкасъл не е побеждавал в последните си 15 срещи.
Нюкасъл не е побеждавал в последните си 5 мача срещу Уотфорд.
Мат Ричи има повече жълти картони (3) от всеки друг играч на Нюкасъл. Хосе Холебас е с 5 за Уотфорд.

Прогноза

Хорнетс са намерили най-добрата си форма и виждат, че победа над Нюкасъл може да ги върне в топ 5. Очакваме, че посетителите ще приемат атакуващ подход. Човекът, който да следим в отбора ще бъде аржентинският полузащитник Pereyra, който се радва на много успешен сезон. Magpies, от друга страна, направиха  безголово равенство срещу Саутхемптън на стадион „Св. Мери“. Но те все още не са записали победа през сезон 2018/2019. Във предходните пет срещи между двете страни Хорнетс победиха и предвид лошата форма на Нюкасъл, трябва да очакваме победа за гостите.

Официални спонсори на Висша лига са: Carling, Nike, TAGHeuer, Barclays.bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG