Нюрнберг – Байерн Мюнхен 28 Април

Двубоят Нюрнберг – Байерн Мюнхен от Бундеслига I на Германия ще се проведе на 28 Април (неделя) от 19:00 часа. Нюрнберг се връща към втората дивизия, и като цяло, тяхното изпадане е заслужено, въпреки че това не означава, че Der Club е бил ужасен всеки път, когато излязоха на терена този сезон.

Коефициентът за победа на Нюрнберг е 17.00. Равенството в мача е оценено с 9.00. Коефициентът за победа на Байерн Мюнхен е 1.14. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Нюрнберг – Байерн Мюнхен: Статистика Н2Н

Байерн нямат загуба в последните си 7 мача.
Нюрнберг не е побеждавал в последните си 4 мача срещу Байерн.
Байерн са в победна серия от 5 мача.

Нюрнберг – Байерн Мюнхен: Прогноза

Байерн са допуснали поне веднъж във всяка от последните си шест срещи като гост, докато Нюрнберг се е подобрил офанзивно у дома си през последните седмици. Байерн има качеството да вкара няколко гола в Макс-Морлок-Стадион, но не се изненадвайте, ако не успеят да запазят мрежата си празна, което е нещо, което често правят в пътуванията си.

Победа за гостите е нашия залог банкер.

Следвайте всички залози и прогнози за Бундеслига само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Избери своя bet365 bonus и го използвай сега. Повече новини за bet365 Bundesliga можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. BET-BG com

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG