Нюрнберг – Карлсруе петък, 31 март

Двубоят от Бундеслига II на Германия между Нюрнберг (като домакини) и Карлсруе ще се проведе на31арт (петък) от 19:30ч българско време.

Ставката затова Нюрнберг да спечели двубоя е 1.8, а вероятността да завършат наравно е оценена на 3.4. Залози затова Карлсруе да се радва на победата се приемат с коефициент 4.75.
Карлсруе ще има добър шанс да се възползва от лошата форма на Нюрнберг, в която се намират през последните няколко седмици.

Нюрнберг

Майкъл Колнър има огромни проблеми с ефективността на отбора си, тъй като Нюрнберг се бори много, за да открие мрежата в последно време.

Клубът вкара не повече от една-единствена цел в последните пет среща, което е основната причина за това, те да загубят четири от последните си пет мача.

Изисква се сериозен обрат в тяхната форма ако искат да избегнат изпадане в края на сезона в Бундеслига 2.

Карлсруе ФК

Бившият Старши треньорът на Шалке 04 и Хамбургер ШФ, Мирко Сломка, е бил нает по време на зимната пауза, за да запазите Карлсруе от изпадане.

Той започна със загуби и връщане на назад със седем допуснати гола за съюз Берлин и Санкт Паули. Сломка видя проблясък на надежда, когато отборът му най-после грабна победата над претендентите Хановер с 2-0 в началната среща.

Нюрнберг срещу Карлсруе ФК: двубой

Нюрнберг надвиват Карлсруе с 0-3 в първия мач на двете страни, които тази година играят в 2. Бундеслига.

Нюрнберг вече имат 17 победи в 42 Двубоя срещи с Карлсруе, докато гостите имат само три.

Нюрнберг срещу Карлсруе ФК: Прогнози

Нито една от двете страни не може да се гордее от сегашната си форма. Посетителите ще имат по-голями шансове, но те очевидно нямат качеството да останат във втория ешелон на германския футбол.

Ние не виждаме красота в този мач, защото и двата отбора не се справят подобаващи в последната третина напоследък.

Нека Ви напомним, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Достъпни са и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG

Save