Ню Йорк Никс – Индиана Пейсърс 01 Ноември bet365

Двубоят между Ню Йорк Никс – Индиана Пейсърс ще се проведе на 01 ноември (четвъртък) от 02:05 часа след полунощ българско време в сблъсък от редовния сезон на НБА. Статистиката от последните четири двубоя между двата тима в “Медисън Скуеър Гардън“ е изцяло в полза на домакините (4-0).

Залози затова Никс да продължи с домакинската успеваемост срещу този съперник се приемат с коефициент 3.05. Евентуална победа на Индиана ще умножи залога Ви по 1.40, а линията затова гостите да триумфират с печеливша разлика 3-6 точки се котира на 5.50.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера. 

Ню Йорк се наложи над Бруклин Нетс с 115-96 в понеделник и прекъсна серията си от пет последователни поражения. Младият състав на Дейвид Физдейл е изиграл седем мача до тук, в които има само два успеха – и двата на свой терен.

Физдейл остана впечатлен от израстването на Тим Хардауей Джуниър, който блесна срещу Нетс с 25 точки, осем асистенции и пет борби. Хардауей бележи средно по 24.4 точки на мач през тази кампания. Енес Кантер пък записа петия си дабъл-дабъл в понеделник и ще иска да се отличи с ново запомнящо се представяне.

Индиана записа две хубави победи като гост през миналата седмица (срещу Сан Антонио и Кливлънд). Но в последния си мач бе поставен на колене у дома от Портланд Трейл Блейзърс, отстъпвайки с 93-103 точки. От началото на сезона „пешеходците“ са с баланс 4-3, в това число 2-2 като гост.

Звездата на Пейсърс Виктор Оладипо допринесе с 21 точки, девет борби и седем асистенции в понеделник срещу Портланд, но това не стигна за успеха. Оладипо е топ стрелец на тима със средно по 21.7 точки и ще бъде основна заплаха под коша на съперника.

Баскетболни мачове и новини от всички краища на света incognito с bet365 Livescore. Официални спонсори на NBA: Red Bull, McDonald’s, Netflix, Disney.

Следвайте всички залози и прогнози за Баскетбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG