Ню Йорк Ред Булс – Атланта Юнайтед 30 Ноември bet365

Двубоят между Ню Йорк Ред Булс – Атланта Юнайтед ще се проведе на 30 ноември (петък) в 02:30 часа след полунощ в мач от плейофите Висшата лига на САЩ. Вторият етап от полуфиналите на МЛС ще се състои в петък между Ню Йорк Ред Булс и Атланта Юнайтед.

Коефициентът за победа нa Ню Йорк Ред Булс е 1.75. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.00. Коефициентът за победа на Атланта Юнайтед е 3.80. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Ню Йорк Ред Булс – Атланта Юнайтед: Двубой статистика

Брадли Райт-Филипс е голмайстора на Ню Йорк с 40 гола. Джозеф Мартинес има 65 гола за Atlanta United FC.
Брадли Райт-Филипс има повече жълти картони (14) от всеки друг играч на Ню Йорк. Франко Ескобар е с 15 за Atlanta United FC.
Резултат от първият мач: Atlanta United FC – Ню Йорк 3-0.

Ню Йорк Ред Булс – Атланта Юнайтед: Прогноза

Няма съмнение, че ще има цели в тази игра. Над 2.5 гола бяха отбелязани в 3 от последните 5 срещи, които се играха между двата отбора. В последните 5 мача на гостите имаше подобен резултат. Можем да очакваме, че домакините ще успеят да изравнят пред вратата и с тълпата зад гърба си, със сигурност ще го направят. Така че залог може да бъде поставен върху резултат с над 2.5 гола.

Ред Булс има страхотна форма за домакинство, което е ясно от 7-те поредни последни мача. Не мисля, че Атланта ще спечели тук, след като загуби 2 от последните си мачове като гост. Така може да се постави залог на Ню Йорк Ред Булс, който да спечели тази среща.

Но това ще е близък мач и мислим, че Атланта може да се задържи начело и да продължи във финалите.

Официални спонсори на събитието са: Etihad, XBox, Herbalife, Barbasol.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG