Ню Йорк Рейнджърс – Филаделфия Флайърс 30 Януари bet365

Двубоят между Ню Йорк Рейнджърс – Филаделфия Флайърс ще се проведе на 30 януари (сряда) от 02:35 часа след полунощ българско време в среща от редовния сезон в НХЛ.

Залози за победа на Рейнджърс можете да правите с коефициент 1.76. Шансовете на Филаделфия да триумфира за трети път този сезон са оценени на 2.10, а ставката за гостите да вкарат първия гол е 1.90.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Ню Йорк ще направи опит да постигне четвърти последователен успех за първи път тази кампания. „Рейнджърите“ са на 11-та позиция в Източната конференция с 49 точки и баланс 21-27, включително 13-11 като домакин. В последния си мач нюйоркчани надвиха Бостън Бруинс с 3-2 навън.

Мика Зибанеяд, който е лидер по асистенции (27) и точки (44) в тима, отбеляза победните голове в последните три мача и може да се похвали с общо пет попадения и четири асистенции в пет срещи. Крис Крайдер е топ стрелец в редиците на Рейнджърс с 22 точни попадения, като в миналите четири двубоя наниза два гола и изработи още три.

Филаделфия спечели предните си четири мача, в най-скорошният, от които се наложи с 3-1 срещу Уинипег Джетс у дома. „Летящите“ са 13-ти на Изток с 46 пункта и 20 победи срещу 29 загуби. В досегашните си 25 гостувания отборът е триумфирал девет пъти.

Капитанът на Флайърс Клод Жиру допринесе с три асистенции срещу Рейнджърс през декември и в момента е с най-много изработени попадения в тима (38), а също е и водач по точки (52). В силна форма се намира и крилото Джеймс ван Римсдик, който записа седем гола и две асистенции в изминалите шест двубоя.

Гледайте бет365 лайв На Живо. Мачове и новини от всички краища на света с bet365 Livescore. Официални спонсори на NHL: Apple, EA Sports, Visa, Honda

Следвайте всички залози и прогнози за Хокей на лед само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.bet365 НХЛ

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com